Kapcsolat

Elérhetőség

Keress minket, ha kérdésed van, mi segítünk:

E-mail: flamestms@gmail.com

Telefonszám: 20/312-1108

Helyszín

Keress elérhetőségeinken, táncolj velünk te is.

Versenytáncos oktatóink olyan bachata órákat nyújtanak, amelyen biztosan rengeteget fejlődsz és jól tudod érezni magad. Mi nem csak figurálisan oktatunk, azaz nem az a lényeg, hogy ismerd 100 figura nevét, hanem hogy a bachata alapjaival tisztában legyél. Nincs annál rosszabb, mint mikor nem tudsz a táncpartnereddel párként táncolni, pedig a fejedben van több tucat tánclépés. Ha minket választasz, akkor garantáltan át tudod érezni a achata társastánc jellegét. Megfelelő technikával nemcsak élvezetesebb lesz táncolnod, de még jobban is fogsz kinézni tánc közben.

Bachata oktatóink több, mint 15 év versenytáncos tapasztalattal, külföldi és budapesti tanulmányok után, most Győrben nyitottak tánciskolát, ahol segítenek megismerni a táncok, különösen a bachata és hasonló latin-amerikai társastáncok világát.

A tánc nálunk a minőségi kikapcsolódás szinonimája. Nálunk tényleg ki lehet kapcsolni, hiszen nem csak egy tánciskola vagyunk, hanem egy közösség, ahova jó érzéssel megy az ember. Szerezz magadnak is egy örök élményt, gyere el és vegyél részt óráinkon.

További táncos oldalaink

Esküvői táncoktatás, táncos műsorok

Flames Tánc- és Mozgásstúdió

Scroll to Top